BloomInspiration exposeert!

Voor in de agenda: 'Dutch Master Table Expositie En Route!' tijdens de Open Monumenten weekenden op 12 & 13 en 18 & 19 september in Amerongen.
Date august 14, 2015
Services BloomInspiration

Tijdens ‘Dutch Master Table Expositie En Route!’ in Amerongen tonen vijf verschillende disciplines hun deuren hun werk op verschillende locaties en kun je ‘binnen gluren’ bij de meester aan tafel. Daarnaast schuiven er diverse gast-exposanten aan op de verschillende locaties.

Het thema van de kunstroute is dit jaar Design & Ambacht en specifiek “Dutch Master Table’, kom kijken en schuif bij de ambachtsman en ontwerper aan tafel. Suzanne Paap maakte voor deze expositie nieuw werk.

Ze liet zich inspireren door de ambachten van productdesigner Nienke van de Pol (Studio Nienke van de Pol), edelsmid Annette Boonzaaijer (SKULP), bloemist Patricia Vervat (Natuurlijk 2004) en kunstschilder Arris Tijsseling. Speciaal voor de fotoserie verzamelden de ontwerpers verschillende objecten, materialen en gereedschappen van hun eigen discipline. Meer info zie ook: www.bloominspiration.com